· · · · · · · · · · · · ·
Pointer pub Bajcsy Zs út.
· · · · · · · · · · · · ·

Közkívánatra megnyitottuk a legújabb Pointer Pub-ot az Arany János utcai metrómegállóval szemben. 10 féle csapolt sört kínálunk köztük egy újdonságot is, az eredeti Fuller’s IPA-t, és csapolt Gaymer’s cider is van ahogy a koktélok és minőségi röviditalok sem hiányoznak.  Sportközvetítések nagyképernyős tv-ken követhetők, finom burgerek és válogatott pub fogások,  várnak. A BBQ fogásaink minőségi smokerben készülnek és gyorsan helyi kedvencekké váltak, ne hagyd ki őket!

A rendezvényterem akár 100 fős rendezvények helyszíne lehet  (pl. gála vacsorák, díjátadók, legény- és lánybúcsúk, születésnapok, egyedi rendezvények). Rendezvényekkel kapcsolatban kérjük hívja a (+36) 20 412 5384 számot. További részletek a rendezvénytermünkről itt.

 

· · · · · · · · · · · · ·
Pointer pub Teréz KRT.
· · · · · · · · · · · · ·

Meghitt belső tér, tavasztól őszig állandóan nyüzsgő terasz. Ez vár Rád, ha beugrasz Teréz körúti üzletünkbe. A jó hangulat nálunk garantált. Ha a körútnál jársz, nézz be hozzánk egy korsó sörre. Ha megéheznél, rendelj bátran isteni házi pizzáink közül, nem fogsz csalódni. Egy jó meccs miatt sem kell hazamenned, a Digi Tv csatornáin több nagy képernyőn rengeteg sportesemény elérhető, legyen szó fociról, rugbyről vagy akár kosárlabda meccsről.

· · · · · · · · · · · · ·
Pointer pub Váci utca
· · · · · · · · · · · · ·

A mindig nyüzsgő Váci utca ad otthont legnagyobb és talán legszebb pub éttermünknek. Az Angol reggeli és a híres Pointer Fish & Chips mellett minőségi burgereket, steak-eket is kínálunk, de vannak kímélő salátáink és snack-jeink az italok mellé. Kalandvágyó vendégeink figyelmébe ajánljuk Monster Burgerünket. A saját készítésű pizzáink a legnépszerűbb fogásaink közé tartoznak..

Váci utcai üzletünkben található a legszélesebb csapolt sör kínálat. Angol stílusú pubként nem hiányozhatnak itallapunkról az igazi angol sörök, mint a Bombardier vagy a London Pride. Csapoljuk még az írek méltán híres Guinness-ét és a kitűnő cseh Bernard Darkot. Aki valami erősebbre vágyik, ki kell próbálnia a Chopper IPA-t. A hazai sörök kedvelőinek a házi sörünket a Hunter’s-t vagy a Drehert ajánljuk, de megkóstolhatsz egy igazán jó búzasört is, a HB-t, esetleg egy Pilsner Urquellt. Az igazán szakavatottak nem hagyhatják ki házi kézműves sörünket a Pointers Craftot. Érdemes beülni egy finom koktélra vagy egy jó kávéra is. Mindezt a Pointernél megszokott korrekt árakon kínáljuk.

A különböző sportközvetítések kedvelőinek a többi üzletünkben megszokott Digi Tv és Skysports csatornái mellett a Spíler tv által sugárzott meccsek is kikapcsolódást nyújthatnak. Nem gond, ha nagyobb társasággal érkezel, 150 fő is kényelmesen elfér nálunk.

Gyere, és látogass meg minket, az Erzsébet híd lábánál várunk szeretettel!

· · · · · · · · · · · · ·
Pointer pub Kecskeméti utca
· · · · · · · · · · · · ·

Közkedvelt utca, közkedvelt pubja, így is jellemezhetnénk Kecskeméti utcai üzletünket. Kora tavasztól késő őszig hangulatos teraszunkon kortyolgathatod isteni kávénkat, és ha megéheznél, akkor sem kell tovább állnod, hiszen reggeli kínálatunkban megtalálható a ropogós croissant mellett a kiadósabb angol reggeli is.  A későn érkezőknek minőségi pubfogásainkat ajánljuk, mint például a közkedvelt Fish& Chipset. Ha valami igazán kiadósra vágysz, teszteld különböző hamburgereinket, vagy ha igazán bevállalós vagy egy jó steak sem lehet akadály. Mindezek mellett természetesen a magyar konyha remekeit is megtalálod étlapunkon.  Az esti meccsnézés elengedhetetlen feltétele a Pointerekre jellemző isteni házi pizza. A nagy meleg vagy a zord hideg elől teraszunkról otthonosabb belső terünkbe húzódhatsz be. Ha kisebb társasággal érkezel, birtokba vehetitek 13-15 fős különtermünket is, csak szépen kell kérnetek J

Itt is megtalálhatod a ránk jellemző széles sörkínálatot. Csapoljuk a Pointerek kedvenc sörét, a Hunter’s-t, de ha valami karakteresebbre vágysz, ajánljuk a Bombardiert-t vagy az írek méltán népszerű „fekete hercegét” a Guiness-t, de nem maradhat ki a sorból egy jó korsó IPA sem, a forró nyári napokon pedig nincs is jobb frissítő, mint egy pohár Doria cider. A jó sör mellé már csak egy jó meccs hiányzik. Gyere és nézzük együtt a Premier League vagy a Champions League bármelyik mérkőzését. Közvetítéseinkről érdeklődj telefonon vagy facebook oldalunkon.

· · · · · · · · · · · · ·

Pointer pub József krt.

· · · · · · · · · · · · ·

A Pointer család népszerű tagja a Blahától pár lépésre található. Ha még nem voltál vendégünk, feltétlenül meg kell nézned minket. A Pointerekre jellemzően itt is van napi akciós és Happy hours, de csapoljuk a 2014-es DreherFeszt közönség kedvenc sörét, a Dreher hidegkomlóst is. A megszokott saját készítésű pizzáink mellet megkóstolhatod Pointer salátánkat vagy mennyei Csirkés burritonkat.

Innen sem hiányozhatnak a nevünkkel már-már összefonódott sportcsatornák.

Gyere és tesztelj minket!

Pointer Pubok

Pointer Pub & Restaurant – Váci u. 
NYITVA - OPEN
1052 Budapest Váci u. 33.
(+36) 20 524 4862
Nyitva: v-cs 12h–24h
p-sz: 12h-02h

Pointer Pub & Restaurant - Bajcsy Zs. út.
NYITVA - OPEN

Budapest, 1065
Bajcsy Zs. u. 21.
(+36) 20 412 5384
Nyitva: v-cs: 11h-24h
p-sz: 11h-02h

Pointer Pub & Restaurant – Kecskeméti u.
NYITVA - OPEN
1053 Budapest, Kecskeméti u. 15.
(+36) 1 618 7039
Nyitva:
h-v: 14h-02h

Pointer Pub – Teréz krt.
NYITVA - OPEN
1066 Budapest  Teréz krt. 34.

+36 1 607 6194
+36 20 949 0819
Nyitva:
h-cs: 14h-02h,
p-sz: 13h-03h,
v: 13h-24h

Pointer Pub – József krt. 
NYITVA - OPEN
1088 Budapest  József krt. 15.
(+36) 06 20 482 2090
Nyitva: 12:00-02:00

Pointer Pub – Madách tér
NYITVA - OPEN
1075 Budapest, Madách tér 5.

(+36) 20 481 7878

Nyitva: h – p 12h – 02h vagy tovább
sz – v 14h – 02h vagy tovább